Metropolis Neteges
Serveis de neteja integrals

Metropolis Neteges

metropolis-limpieza

Metropolis Neteges garantim un servei de neteja integral de qualitat. Col·laborem en tot moment amb els responsables del centre on es realitza el servei donant resposta a les seves necessitats a través d’un exhaustiu pla operatiu.

Oferim solucions segons les característiques del sector d’activitat (indústria, automoció, centres culturals i d’ensenyament, aparcaments, oficines, hospitals…) que permeten adaptar-nos a les particularitats de l’espai i ajustar-nos a qualsevol canvi que es produeixi.

Recorrem als mètodes més avançats i als programes més idonis segons les característiques de les instal·lacions i garantim la seguretat dels productes utilitzats. A Metropolis Neteges tractem diàriament amb els proveïdors més importants del sector i utilitzem sempre productes de primera qualitat per realitzar una neteja exhaustiva. Amb el mínim temps i la màxima eficàcia assegurem l’adequada conservació de les superfícies tractades.

Tota la maquinària que a Metropolis Neteges aportem en el desenvolupament del servei de neteja es regeix segons la normativa vigent en matèria de salut laboral. A més, compta amb el Certificat CE, amb el llistat de les revisions reglamentàries segons RD 1435/1992, RD 56/1995 i RD 1215/1997 i la normativa aplicable a cada cas.

A més, l’equip operatiu de Metropolis Neteges es compromet en la implantació de millores mediambientals en tots els serveis de neteja realitzats, especialment aquells que repercuteixen en:

  • Cura de l’entorn.
  • Eficàcia en l’ús dels recursos i l’energia.
  • Control, substitució i reciclatge de productes.