Metropolis Neteges
Serveis de neteja integrals

Neteja professional d’oficines i despatxos

Les oficines i els despatxos són un dels llocs on passem més temps al llarg de la setmana. Es tracten d’instal·lacions amb gran activitat que precisen d’una neteja diària i professional que no entorpeixi el dia a dia dels seus usuaris.

El primer pas per desenvolupar un correcte servei de neteja és identificar i analitzar les característiques de la superfície: quina dimensió té, quin mobiliari inclou, com són els paviments… D’aquesta manera, es pot aplicar el tractament més adequat per a un resultat impecable.

Escollir el material i els productes de neteja idonis també dependrà de les particularitats de les instal·lacions.

Mobiliari

Eliminar la brutícia i la pols de tots els mobles d’una oficina es tracta d’una tasca essencial ja no solament per raons estètiques, sinó perquè la pols acumulada és transmissor de microorganismes que poden afectar a la salut dels treballadors. També pot interferir en el funcionament dels aparells que es trobin situats en els mobles.

Equips i dispositius electrònics

Normalment, els equips electrònics d’una oficina com les impressores, els projectors o els telèfons són utilitzats per diferents usuaris. En aquest cas, la desinfecció és una tasca primordial.

Paviments

La tipologia de neteja del paviment d’una oficina (terra i parets), dependrà de les característiques dels materials que el componen. En el cas de la moqueta, el manteniment de la qual és més complex, l’aspiració diària és imprescindible per evitar l’acumulació de brutícia i pols. Les al·lèrgies són una de les malalties que pot originar una incorrecta neteja de les moquetes.

limpieza de oficinas y despachos en barcelona | Metropolis Neteges

A Metropolis Neteges proposem les freqüències de neteja necessàries segons les característiques de les instal·lacions i ens ajustem als horaris de les oficines per no interferir en la seva activitat. Utilitzem materials i productes de neteja que cuiden les superfícies a tractar, l’entorn i la salut dels treballadors.

A més, l’experiència dels empleats de Metropolis Neteges fa de la neteja d’oficines i despatxos un servei competent i professional.