Metropolis Neteges
Serveis de neteja integrals

La relació entre neteja i salut laboral

Treballar en un ambient net i desinfectat no solament millora la sensació de confort i el rendiment de l’empleat, també evita la presència de bacteris, paràsits i qualsevol altre organisme transmissor de malalties. I és que, segons els especialistes en salut, mantenir un entorn en bones condicions és un dels elements essencials per al benestar de la persona.

Per exemple, la grip suposa a les empreses una despesa més que considerable a causa de les baixes laborals. Mantenir unes instal·lacions netes i desinfectades pot ajudar a disminuir l’impacte de la grip fins en un 80%.

Alguns dels consells que donen els professionals de Prevenció de Riscos Laborals per reduir al màxim les malalties professionals a causa dels contagis a través de microorganismes, són:

  • Adquirir hàbits d’higiene com rentar-se les mans cada vegada que es va al bany i abans de menjar. Utilitzar sabó líquid i assecar-se les mans amb tovalloles de paper és el sistema més recomanat davant les tovalloles convencionals i els assecadors de calor.
  • Ventilar les estances per renovar la qualitat de l’aire. L’acumulació de microorganismes es pot veure accentuada si no es ventilen les instal·lacions al llarg de la jornada laboral.
  • Utilitzar estores. Es calcula que al voltant del 70% de la brutícia d’una estança prové de la sola de les sabates. Com que treure’s les sabates és algo que no es fa en edificis públics, utilitzar aquest tipus d’elements de neteja pot reduir considerablement la brutícia.
  • Comptar amb una empresa de neteja de confiança que garanteixi un servei professional i de qualitat i que apliqui els sistemes de neteja i desinfecció més avançats del mercat.

limpieza y salud laboral | Metropolis Neteges

Els col·legis i centres educatius són altres dels espais on la higiene és primordial. Segons un estudi realitzat per una important empresa de productes de neteja, un pupitre està 400 vegades més brut que un vàter ja que aquests últims es netegen diàriament amb productes desinfectants. Una dada alarmant tenint en compte que en aquests centres el nivell de contagi és molt elevat entre nens petits degut a que el seu sistema immunitari encara no està del tot desenvolupat.

Metropolis Neteges dissenyem un programa d’actuació, seguiment i control específics per zona, superfície i nivell de brutícia. La supervisió contínua i exhaustiva és fonamental per garantir la màxima qualitat del servei. Ens adaptem completament a les necessitats dels nostres clients, a les característiques de les seves instal·lacions i als seus horaris, oferint-los experiència contrastada en el sector i un capital humà de màxima qualitat professional.

No dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres sense cap tipus de compromís. El nostre equip comercial t’orientarà en la neteja i desinfecció del teu centre.