Metropolis Neteges
Serveis de neteja integrals

Les noves tecnologies es consoliden en el sector de la neteja

La neteja és un dels serveis generals més importants per a qualsevol empresa, però adquireix especial rellevància en sectors com la restauració, l’automoció o l’industrial. En aquests casos, existeix un alt nivell d’exigència de neteja i desinfecció a causa de les característiques de les superfícies i de la maquinària utilitzada. A més, aquests sectors acostumen a passar rigorosos controls i auditories de qualitat, per la qual cosa comptar amb una empresa de neteja eficient és un dels punts clau per millorar la productivitat de l’empresa.

El disseny d’un pla operatiu adaptat a les necessitats del client i la utilització de les noves tecnologies són dos factors imprescindibles per oferir un servei competitiu i de qualitat.

Les últimes tècniques del mercat, més productives i eficaces, permeten estalviar no solament en temps sinó també en aigua, mà d’obra i productes de neteja. D’aquesta manera s’optimitzen recursos i es redueixen costos. Exemple d’això són els bactericides d’última generació, l’ozonització, les microfibres amb microfilaments de carboni o la neteja sense aigua.

Les noves tecnologies en el sector de la neteja també han arribat en l’àmbit del medi ambient on cada vegada més empreses aposten per l’ús de productes que no siguin perjudicials ni per a l’ésser humà ni per al seu entorn. Al mateix temps, la maquinària de neteja passa a ser una eina de treball molt més sostenible ja que s’adapta per reduir el seu consum i perquè els consumibles utilitzats siguin reciclats.

Metropolis Neteges realitzem un estudi de les instal·lacions i les necessitats dels nostres clients i apliquem les tecnologies més adequades per a la prestació d’un servei de màxima qualitat, permetent que els nostres clients puguin centrar-se en la seva activitat principal.

El servei de neteja de Metropolis Neteges es pot contractar a través de Metropolis CET. D’aquesta manera ajudem a les empreses a complir amb la Llei General de Discapacitat i a potenciar la seva Responsabilitat Social Corporativa.