Metropolis Neteges
Serveis de neteja integrals

L’oficina: la primera ambaixadora de la teva empresa

La funció d’una oficina no se centra solament a albergar l’activitat d’una empresa sinó també en ser la carta de presentació vers als seus treballadors, clients i proveïdors. Representa la marca i els seus valors, i ha de parlar de la seva filosofia amb només entrar en ella.

S’ha de considerar com un element més dins de l’estratègia de negoci de la companyia ja que es tracta d’un espai amb un potencial increïble. Les oficines ajuden a atreure a nous clients, a fidelizar els actuals i a fer que els empleats se sentin còmodes als seus espais de treball, reforçant el seu sentiment de pertinència.

En primer lloc, és important que l’empresa s’identifiqui ja des de l’exterior i que es reconegui fàcilment des del carrer. Una vegada s’accedeix a ella, la primera impressió és la més valuosa; l’ambient que es respira, els colors que predominen, el mobiliari que s’utilitza… Encara que un dels aspectes més importants per oferir una bona imatge és la recepció. La persona que es troba situada en aquesta posició és el primer contacte que es té amb l’empresa, tant presencialment com a través del telèfon. Ha de transmetre professionalitat i calidesa i ocupar-se que les visites se sentin còmodes i ateses. És la cara visible de l’empresa i ha de ser seleccionada i formada acuradament.Una vegada a l’interior de les oficines, tant les àrees de treball com les zones comunes han de seguir projectant la mateixa filosofia corporativa. Buscar un únic element a través del qual giri el concepte dels espais és un bon punt de partida; la sostenibilitat, el disseny, la comoditat, la innovació…

Tot això no tindria sentit sense unes oficines ordenades, netes i confortables. Comptar amb una empresa de neteja que es responsabilitzi de mantenir els espais tant externs com interns en perfecte estat, és vital per consolidar la imatge corporativa.

Metropolis Grupo, com a experts en Facility Services, oferim tots els serveis externs que una empresa necessita per al desenvolupament del dia a dia de la seva activitat. Som conscients que una oficina és l’aparador de la companyia, per això el nostre equip de professionals cuida, fins a l’últim detall, la imatge que projecten les oficines dels nostres clients cap al seu públic, tant intern com extern.

Si vols saber com podem ajudar-te a millorar la imatge de les teves oficines, posa’t en contacte amb nosaltres i t’assessorarem sense cap tipus de compromís.