Metropolis Neteges
Serveis de neteja integrals

Política de Privacitat

Política de Dades de Caràcter Personal i Confidencialitat

1. General

METROPOLIS CENTRE ESPECIAL DE TREBALL, SL (en endavant Metropolis Neteges) garanteix expressament que les dades que vostè ens faciliti són mantingudes amb absoluta confidencialitat.

2. Tractament de les seves dades personals

Per tal de processar la seva comanda i de cedir els drets de reproducció de les imatges als nostres clients, requerim ens facilitin certes dades personals com la raó social, NIF, nom i cognoms, adreça, telèfon i e-mail els quals són tractades de forma informatitzada. Vè. Autoritza expressament que aquestes dades siguin emmagatzemades en una base de dades de clients per al seu ús intern.

De conformitat amb el que estableix la Llei Orgànica 15/99, de 13 de desembre de Protecció de Dades de Caràcter Personal i en la normativa de desenvolupament, vostè pot, en qualsevol moment, accedir, modificar o sol licitar que cancel la seva informació personal de la nostra base de dades mitjançant la nostra pàgina web o enviant un correu electrònic a info@metropolisneteges.cat

El tractament i gestió dels mateixos compleix l’estipulat en el Reial decret 994/1999, d’11 de juny, pel qual s’aprova el reglament de mesures de seguretat dels fitxers automatitzats que continguin dades de caràcter personal.

Metropolis Neteges sota cap concepte, ven informació sobre els seus clients a tercers ni cedirà cap informació de les seves dades.

3. Dades de targeta de crèdit

Metropolis Neteges mai rep les dades de la targeta de crèdit, aquests són enviats directament PAYPAL, qui processa el pagament i ens notifica la realització de l’operació.

4. Seguretat

Metropolis Neteges pren totes les mesures necessàries per protegir la confidencialitat de la seva informació personal.

Únicament empleats autoritzats tenen accés a les bases de dades que emmagatzemen informació de l’usuari o als servidors que allotgen el nostre servei.

5. Modificacions

Metropolis Neteges es reserva el dret de modificar la seva política de confidencialitat a causa d’un canvi legislatiu, jurisprudencial o d’acord amb el seu criteri o pràctica empresarial.

Per a qualsevol dubte o aclariment referent a la nostra política de confidencialitat, si us plau poseu-vos en contacte amb nosaltres en les dades de contacte que sempre visibles a la web.

Llei de Protecció de Dades

Metropolis Neteges, compleix amb la legislació vigent i garanteix als seus clients que totes les dades recollides a través del formulari seran utilitzades en la forma i amb les limitacions i drets que concedeix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre de Protecció de Dades de caràcter personal (LOPD). El tractament i gestió dels mateixos compleix l’estipulat en el Reial decret 994/1999, d’11 de juny, pel qual s’aprova el Reglament de mesures de seguretat dels fitxers automatitzats que continguin dades de caràcter personal.

Vostè autoritza a Metropolis Neteges, per a l’ús i tractament informàtic de les dades personals que faciliti, que seran emprats per proporcionar informació de les nostres condicions de distribució, la promoció dels productes i serveis de SECTOR NATURAL, i amb fins històrics.

Vostè podrà exercir els drets d’accés, rectificació, oposició i cancel·lació de les seves dades personals, de conformitat amb el que estableix la normativa vigent sobre protecció de dades personals, dirigint-se a Metropolis Neteges, C / Francesc Carbonell, 43 – 08034 Barcelona – Tel. 93 205 83 83 o per e-mail: comercial@metropolisgrupo.com.