Metropolis Neteges
Serveis de neteja integrals

Qualitat i seguretat en la neteja de centres escolars

Un any més, amb l’arribada del mes de setembre les aules de col·legis, instituts i universitats s’omplen d’alumnes i professors. Per aquest motiu les instal·lacions d’aquests centres, tant educatives com esportives, tenen que estar en perfectes condicions d’higiene per al correcte desenvolupament del curs escolar.

Metropolis Neteges som conscients de l’activitat frenètica i el dinamisme dels centres educatius. Estudiem i dimensionem amb detall les necessitats de cada àrea de treball i adaptem les pràctiques i freqüència de neteja més adequades, garantint la mínima interferència i la màxima qualitat.

Les superfícies que estan en contacte directe amb els estudiants són les de major probabilitat d’estar contaminades i transmetre patògens. Per això, a Metropolis Neteges diferenciem entre neteja i desinfecció i formem al personal en la conscienciació de les bones pràctiques higièniques.

Servicio de Limpieza para Escuelas | Metropolis Netejes

Donem especial importància a la neteja de col·legis i centres educatius en general. La seguretat en l’ús dels productes de neteja i del seguiment dels protocols establerts és una premissa que a Metropolis Neteges seguim rigorosament. Coneixem les característiques i aplicacions de cada producte garantint la tranquil·litat tant de pares i mares com del personal docent.

A més, aquest servei es pot contractar a través de Metropolis CET. D’aquesta manera ajudem a les empreses a complir amb la Llei General de Discapacitat i a potenciar la seva Responsabilitat Social Corporativa.